21 november 2023

    Hier moet je op letten bij het uitkiezen van jouw personal fitness trainer

    Een fitness personal trainer is perfect als je wilt beginnen met fitnessen, maar nog niet weet waar je moet beginnen. Dit kan voor velen een drempel zijn om te beginnen met sporten. Een personal trainer is om deze reden dan ook ideaal om te zorgen dat je op de juiste manier begint, ook al heb je de kennis (nog) niet in huis. Aan de hand van je persoonlijke fitness goals, kun je een trainer kiezen die je kan helpen bij het bereiken van deze doelen. Een personal trainer is ook een fijne boost voor je zelfvertrouwen. Met zijn/haar expertise weet je zeker dat je het goed doet. Dus als je wil weten hoe je de perfecte personal trainer vindt om jouw doelen te behalen, lees vooral verder!

    Elke trainer heeft zijn specialiteit: wat zoek jij?

    Zoals jij je specifieke doelen hebt, hebben personal trainers ook elk hun eigen specialiteit. Personal training fitness is heel algemeen, er zijn trainers die zich specialiseren in het opbouwen van spieren zoals er ook trainers zijn die zich specialiseren in het opbouwen van conditie. Voordat je begint met het zoeken van een trainer, is het dus goed om te weten wat je graag wilt bereiken. Dan kun je een personal trainer kiezen die ervaring en kennis heeft in dit specifieke gebied. Indien jij een training boekt helpt de personal trainer jou met het behalen van je doelen. Weet je deze doelen nog niet? Geen paniek, dit kan je altijd samen bespreken met de trainer zodat het voor allebei helder is waar er op gefocust moet worden om deze doelen te behalen.

    Persoonlijkheid en trainingsstijl

    Iedere trainer heeft natuurlijk zijn eigen stijl en manier van trainen. En aangezien je wel wat uurtjes gaat doorbrengen met deze persoon, is het wel belangrijk dat er een klik is. En dat zijn manier van trainen jou motiveert en inspireert om tot het uiterste te gaan. Doe daarom altijd een lesje met iemand die voor je gevoel geschikt lijkt. Dan weet je of er een match is tussen jullie en dan kun je er dan voor kiezen om verder te trainen met deze personal trainer. Je moet tenslotte ook vertrouwen op de trainer aangezien hij/zij jou verder gaat helpen.

    De beschikbaarheid van de personal trainer

    Als je zelf een druk leven hebt, is het belangrijk om even te checken of de personal trainer beschikbaarheid heeft voor je. Als jij bijvoorbeeld alleen in het weekend of ‘s avonds tijd hebt, moet je wel een personal trainer hebben die op deze tijdstippen werkt. Overleg daarom je planning altijd even voordat je afspraken gaat maken. Dan weten jullie allebei wat jullie kunnen verwachten en zo voorkom je problemen of irritaties in de toekomst en de progressie te optimaliseren.

    Check verschillende factoren

    Een ander belangrijk punt is de faciliteiten van de personal trainer. Komt hij aan huis training geven? Is het een bootcamp buiten? Of traint hij in een sportschool? Afhankelijk van wat jij leuk vindt qua sport en waar je graag traint, heb je misschien een bepaalde voorkeur. Zoek dan ook naar een personal trainer die hierbij aansluit.

    Ook je budget is belangrijk en dat kan verschillen per trainer, check dus even goed het aanbod van Fittery. Hier weet je in ieder geval zeker dat je de perfecte trainer voor jou gaat vinden.

    Waar vind je deze perfecte trainer?

    Op het platform van Fittery natuurlijk! Hier vind je een enorm aanbod met personal trainers, fitness en allerlei andere sporten. Je kunt makkelijk door het aanbod scrollen en kijken welke trainer jou het meest aanspreekt. Vervolgens kun je een personal training les boeken. Op ons platform is voor iedereen een perfecte trainer te vinden, ongeacht wat je voorkeuren, vereisten of doelen zijn. Neem een kijkje tussen het aanbod voor personal training fitness voor een vliegende start en veel succes met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    HIIT Bootcamp
    Kinderbadje, Vondelpark, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Kickboks Zaktraining
    Marcantilaan 497, Amsterdam, Nederland
    Mourad Tijarti Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij
    Bootcamp
    's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam
    Giovanni Meynaar Fitmundo
    7 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    BBB
    Reinaert de Vosstraat 33
    Ewout Steenhoff Zelfstandige trainer
    De laatste 3 plekken