21 november 2023

    4 voordelen aan het nemen van personal training

    Het leven is heel erg druk en het is begrijpelijk dat je na een lange werkdag geen zin meer hebt om de sportschool in te duiken. Maar je gezondheid is heel erg belangrijk en door aan de slag te gaan met personal training, geef je je lichaam de liefde en aandacht die je verdient. Met een personal trainer zorg je dat je geen tijd verspilt aan nutteloze workouts, maar dat je gelijk voor goud gaat. Een personal trainer fitness, heeft kennis en ervaring om jou fysiek en mentaal te trainen. In dit artikel bespreken we de vier belangrijkste voordelen van een personal trainer.

    Voordeel #1 Persoonlijke aandacht en maatwerk

    Personal training fitness, het stukje personal is hier het sleutelwoord. Met een personal trainer weet je zeker dat alle aandacht op jou ligt tijdens het trainen en op de beste manier. Je gaat geen algemeen trainingsprogramma volgen, maar een fitnessplan dat volledig afgestemd is op jouw doelen en capaciteit. Dit maakt de workout makkelijker, want je hoeft als beginner niet te trainen zoals Arnold Schwarzenegger. En het maakt de workout effectiever, want het is afgestemd op wat jij wilt bereiken.

    Voordeel #2 Kennis en ervaring

    Een personal trainer in fitness is letterlijk een expert op het gebied van training. Het is zijn werk om op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes over fitness en gezondheid en daarbij heeft hij ook jarenlange ervaring met het trainen van mensen. Dit scheelt jou zo veel tijd en moeite, want alles wat je niet weet, kun je heel makkelijk aan hem vragen. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden, maar kan je personal trainer je helpen met de techniek, je fitness schema en een voedingsschema om je doelen te bereiken. Maak ook gebruik van deze kennis en vraag alles wat je niet weet.

    Voordeel #3 Variatie in je personal training

    Met de ervaring die een personal trainer heeft, kan hij/zij jou gegarandeerd trainen op zo’n manier dat je je nooit hoeft te vervelen. Hij weet elke keer weer wat nieuws te verzinnen om jou uit te dagen. En hoewel je soms beslist niet al te enthousiast zal zijn over deze training, maakt deze afwisseling de workout wel een stuk leuker. Want elke dag hetzelfde rondje rennen, is ook al snel saai. Door aan de slag te gaan met een stevige personal training, zorg je dat je altijd een uitdagende workout volgt, zowel fysiek als mentaal.

    Voordeel #4 Steun en support

    Sporten is niet altijd leuk en het is ook zeker niet altijd makkelijk. Als je altijd alleen moet gaan, is de kans groot dat je op een gegeven moment de hoop opgeeft en niet meer gaat trainen. Met personal training fitness heb je een soort support system dat altijd voor je klaar staat. Je staat er nooit alleen voor, want naast dat je aan de slag gaat met je personal trainer, krijg je ook een eigen schema zodat je zelf aan de slag kan gaan. Zo werk je zowel met je trainer als individueel.

    Tip: kies een personal trainer van Fittery

    Fittery is een platform met een enorm aanbod aan personal trainers. Voor allerlei sporten kun je hier een gecertificeerde en ervaren trainer vinden: van padel tot fitness. Dit is dus de perfecte plek om te zoeken als je wilt starten met starten met personal training . Neem een kijkje tussen alle trainers en plan een sessie in met de trainers die je aanspreken. Uiteindelijk kun je er eentje kiezen met wie je echt wilt gaan trainen. Hoe handig is dat?

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    HIIT Bootcamp
    Kinderbadje, Vondelpark, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Kickboks Zaktraining
    Marcantilaan 497, Amsterdam, Nederland
    Mourad Tijarti Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij
    Bootcamp
    's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam
    Giovanni Meynaar Fitmundo
    7 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    BBB
    Reinaert de Vosstraat 33
    Ewout Steenhoff Zelfstandige trainer
    De laatste 3 plekken