18 januari 2024

    Zo stel je de beste doelen voor jezelf

    Niets is zo leuk als een nieuwe uitdaging, zeker als het om gezondheid gaat. Het maakt niet uit of je gezonder wilt leven, beter wilt eten of meer wilt bewegen: als je de juiste doelen stelt kun je de wereld aan. Doelen stellen maakt dat je jezelf kunt motiveren door te visualiseren wat je allemaal kunt bereiken en dat is vast en zeker meer dan je denkt. In dit artikel wordt er aandacht besteed aan hoe je het beste die doelen kunt stellen voor jezelf met behulp van een goede personal trainer. Op Fittery vind je een enorm uitgebreid aanbod aan personal trainers die jou kunnen helpen met het stellen en bereiken van je doelen.

    Het belang van persoonlijke doelen

    Als je een nieuwe uitdaging aangaat, heb je vast al nagedacht over de dingen die je wilt bereiken. Je wilt bijvoorbeeld een betere conditie zodat je een wedstrijd kunt rennen of je wilt spieren opbouwen voor je summerbody. Waarom je het doet, maakt eigenlijk niet uit, maar als je een helder doel voor ogen hebt, is het wel een stuk makkelijker om gemotiveerd en gedisciplineerd te blijven. Het is niet alleen een manier om te bepalen wat we willen bereiken, maar het geeft je ook een manier om je voortgang te meten. En als je ziet dat je elke week een stukje dichter bij je doel komt, word je vanzelf gemotiveerd om flink door te zetten.

    Waarom een trainer de beste partner is bij het stellen van doelen

    Als je begint met sporten of je wilt graag een nieuwe hoogte bereiken, dan kan het heel waardevol zijn om input te krijgen van een expert. Voor het opstellen van doelen is de input van een trainer heel waardevol. Trainers hebben kennis en ervaring die jij kunt gebruiken om doelen op te stellen die je houvast geven tijdens het trainen. Als je eenmaal weet wat je wilt bereiken, wordt het trainen ook een stuk makkelijker én leuker. Het nadeel van zelf doelen stellen, is dat je niet altijd objectief en kundig kunt kijken naar wat realistisch is en wat niet.

    Wat zijn de voordelen van sporten met een trainer?

    Werken met een trainer heeft veel voordelen. Ten eerste maakt een trainer vaak eerst een grondige analyse van jouw huidige situatie. Op basis hiervan worden dan doelen opgesteld die een goede balans hebben tussen ambitie en haalbaarheid. Personal trainers hebben een goede methode voor het opstellen van doelen. Ze weten hoe ze doelen moeten opstellen die je daadwerkelijk kunnen helpen in je reis naar een gezonde levensstijl. Ten slotte is een personal trainer ook de perfecte motivator en een persoon die je verantwoordelijk houdt voor je eigen gedrag. Een trainer is er om je te helpen en te motiveren, maak daar dan ook zeker gebruik van!

    De perfecte trainer vind je bij Fittery

    Fittery is hét perfecte platform om je te helpen met het vinden van de beste trainer voor jou. Op dit platform kun je zelf heel makkelijk een trainer kiezen die jou kan helpen bij het stellen en bereiken van je doelen. Je kunt hier kiezen welke sport je wil doen en dan krijg je een uitgebreid aanbod van trainers die gespecialiseerd zijn in deze specifieke sport. Op het platform kun je zien wat voor sport het is, wanneer de training plaatsvindt en wat het niveau is van de training. Simpel, maar erg leuk! Je kunt namelijk eenvoudig verschillende sporten proberen en later je keuze maken met welke sport je door wilt gaan! Boek nu snel een training in Amsterdam en ga aan de slag!

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    HIIT Bootcamp
    Kinderbadje, Vondelpark, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Kickboks Zaktraining
    Marcantilaan 497, Amsterdam, Nederland
    Mourad Tijarti Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij
    Bootcamp
    's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam
    Giovanni Meynaar Fitmundo
    7 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    BBB
    Reinaert de Vosstraat 33
    Ewout Steenhoff Zelfstandige trainer
    De laatste 3 plekken