19 januari 2024

    Zo zorg je ervoor dat je fit het nieuwe jaar begint

    Een nieuw jaar is de perfecte kans om jezelf opnieuw uit te vinden. Natuurlijk kun je op ieder moment het roer omgooien, maar een nieuw jaar geeft je toch net dat beetje extra motivatie om echt verandering te brengen in je levensstijl. Iets waar veel mensen in het nieuwe jaar aan willen werken is hun eigen gezondheid. Dat is natuurlijk een hartstikke mooi doel, want er is niets zo fijn als je fit en gezond voelen. Sportief het nieuwe jaar beginnen is makkelijker dan je misschien denkt. In dit artikel vind je alle tips.

    Goede voornemens en persoonlijke doelen - schrijf het op!

    Heb jij je goede voornemens voor het nieuwe jaar al op papier gezet? De kracht van dingen op papier zetten is immens groot. Je hebt vast wel wat goede voornemens in je hoofd of dingen die je graag anders wilt doen dit jaar. Maar door deze echt in een notitieboekje te zetten, is het een stuk makkelijker om jezelf verantwoordelijk te houden. Schrijf de dingen op waar je aan wilt werken. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe sport proberen? Zet het op papier en geef jezelf een deadline! Schrijf ook op wat je wilt bereiken dit jaar en hoe je dit gaat aanpakken. Als je weet wat je wilt bereiken, is het een stuk makkelijker om gemotiveerd te blijven.

    Actie ondernemen - laat het niet bij voornemens blijven

    Het opstellen van goede voornemens en doelen is een goed begin, maar dan ben je er nog niet. Je moet ook actie gaan ondernemen, dat is misschien wel het belangrijkste. Als je een lijstje hebt met taken, is er toch geen fijner gevoel dan het afstrepen van een van die taken? Gun jezelf dat heerlijke gevoel! Wacht ook niet te lang, want vroeg in het jaar is je motivatie nog hoog. Iedereen is bezig met het verbeteren van hun levensstijl en zo kan je met de mensen om je heen elkaar motiveren om door te zetten. Als je dus van plan bent om een nieuwe sport te proberen zoals padel, kickboksen, hardlopen of pilates, boek dan training. Bij Fittery kun je zelf kiezen met welke trainer je wilt gaan sporten. Je kunt er ook voor kiezen om een bootcamp te volgen. Het leuke aan een bootcamp is dat je samen in een groep kunt trainen, dan kunnen jullie elkaar motiveren en misschien leer je zo ook nog nieuwe vrienden kennen!

    De juiste middelen - het Fittery platform

    Werken aan je gezondheid is altijd een goed idee. En waarom zou je moeilijker doen dan nodig? Via het platform van Fittery wordt het werken aan je gezondheid een fluitje van een cent. Hier kun je kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment aan sportlessen. Dit is handig, want je kunt de trainer, de locatie en het tijdstip in Amsterdam zelf kiezen. Je bent dus niet gebonden aan vaste tijden en je kunt verschillende sportlessen proberen, totdat je de perfecte match hebt gevonden. Op het platform kun je kiezen uit veel verschillende sporten zoals padel, kickboksen, boksen, pilates, dans, hardlopen, personal training of bootcamps. Ideaal als je houdt van variatie en graag iets nieuws wilt proberen en je niet vast wil zitten aan vaste, lange reeksen. Ben jij klaar om de fitste versie van jezelf te worden dit jaar?

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    HIIT Bootcamp
    Kinderbadje, Vondelpark, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Kickboks Zaktraining
    Marcantilaan 497, Amsterdam, Nederland
    Mourad Tijarti Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij
    Bootcamp
    's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam
    Giovanni Meynaar Fitmundo
    7 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    BBB
    Reinaert de Vosstraat 33
    Ewout Steenhoff Zelfstandige trainer
    De laatste 3 plekken