18 januari 2024

    Dit zijn de populairste Padel locaties van Amsterdam

    In Amsterdam heeft padel de harten van veel sporters veroverd en tegenwoordig kun je op heel wat prachtige locaties een gezellig potje padel spelen. Zoek jij naar de tofste padel locaties in Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we eens kijken naar de padelbanen in Amsterdam en zetten we de beste locaties eens even in de spotlight. Natuurlijk draait het bij een padel locatie niet alleen om de padelbaan, maar ook om de andere voorzieningen en de sfeer. Dit hebben we natuurlijk ook meegenomen in onze afweging. Laten we gelijk beginnen!

    Padeldam - de leukste (buitenbanen) In Amsterdam-West

    De padel locatie Padeldam is te vinden nabij de Tuinen van West in Amsterdam-West. Als een van de eerste locaties met vier buitenbanen, is Padeldam nu al uitgegroeid naar een locatie met 8 buitenbanen en 3 overdekte banen. Hier kun je niet alleen profiteren van geweldig onderhouden banen, maar ook van een gezellige community met een clubhuis waarbij je je waant in een strandtent. Via Fittery kan jij je padel training in Amsterdam boeken bij trainer Bryan Groothuis. Of je nu beginner bent of al meer ervaring hebt, een les van onze trainer gaat jou helpen dit een niveau hoger te brengen.

    Frans Otten Stadion - padel en nog heel veel meer

    Het Frans Otten Stadion is een multifunctioneel sportcentrum, waar je ook kunt profiteren van een geweldige padelbaan. Het Frans Otten Stadion biedt een geweldige sfeer waar je lekker kunt socializen met verschillende sporters. Ook hier kun je een padelles boeken bij trainer Bodhy Buit als je graag je skills wilt verbeteren. Het Frans Otten Stadion is dus een toplocatie voor padel in Amsterdam. Het stadion is uitgerust met zes indoorbanen en de hal is maar liefst 15 meter hoog. Het Frans Otten Stadion is makkelijk bereikbaar en ligt in Amsterdam-Zuid.

    Plaza Padel Amsterdam - een fijne sfeer en een prachtige locatie

    De locatie van Plaza Padel in Amsterdam is uitgerust met acht indoor padelbanen en zelfs een single baan voor als je met twee spelers wilt spelen in plaats van vier. Het leuke aan Plaza Padel is dat je ook gebruik kunt maken van de Technogym om op te warmen voordat je begint met padellen. Vervolgens kun je hier ook nog genieten van een lekker drankje en hapje in de horecagelegenheid. De perfecte plek om te genieten van een uitdagend potje padel met vrienden, familie of collega’s.

    XNRGY Padel Club

    XNRGY Padel Club is een toplocatie voor padel in Amsterdam. Dit is een van de grootste locaties die je kunt vinden in de stad met 10 indoorbanen en een plafond van maar liefst 12 meter hoog. XNRGY is een luxe padelclub, waar ze naast 10 geweldige banen ook nog eens een geweldige horecavoorziening hebben met een uitgebreide menukaart. Hier kun je genieten van een gezonde en welverdiende snack na een potje padel. De sfeer is hier ook hartstikke leuk, dus de kans is groot dat je na je spel nog even blijft hangen. Het beschikt over een gym en fijne voorzieningen met kleedkamers en douches.

    NDSM Padel

    Een mooie binnenlocatie in Amsterdam-Noord. Met twee binnenbanen en de mogelijkheid om even het krachthonk in te gaan, is dit dé hotspot in noord. Een compacte hal waar altijd een ontspannen sfeer hangt. Je kan je baan online reserveren en ook worden er padel trainingen aangeboden die plaatsvinden bij NDSM Padel. Heel veel speel plezier!

    Beginnen met padel - trainen in Amsterdam

    Padel is super leuk en we durven wel te zeggen dat als je de sport eenmaal geprobeerd hebt dat je niet meer wilt stoppen. Het is een toegankelijke sport waarbij hulp van een trainer je wel echt gaat helpen om je verder te brengen. Gelukkig kun je bij Fittery heel makkelijk een padelles boeken bij een van de trainers. Dan kun je de regels gelijk goed aanleren en met een professional aan je zijde trainen op een van de geweldige locaties in Amsterdam. Je kunt zelf kiezen welke trainer, welk tijdstip en welke locatie je het beste uitkomt.

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    Bootcamp Light Westerpark
    Dichtbij Klönneplein 10, 1014 DD Amsterdam, Netherlands
    Miou Notermans Zelfstandige trainer
    16 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    HIIT Bootcamp
    Strandzuid, Europaplein, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Yin Yoga
    YogaZenter, Derde Oosterparkstraat, Amsterdam
    Billie Herzer YogaZenter
    Nog 1 plek
    Boks HIIT training.
    Kastanjeplein 60, 1092 LA Amsterdam, Nederland
    Adilson dos Santos Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij