21 november 2023

    De verschillende (kick)boks lessen die je kan boeken bij Fittery

    (Kick)boksen is al jarenlang een geliefde sport onder veel Nederlanders. En dat is niet zonder reden: het is een dynamische sport die zowel het lichaam als de geest uitdaagt. Wij van Fittery zijn er trots op dat we een divers aanbod aan (kick)bokstrainers en lessen hebben. Maar welke soort trainer of les kun je nu precies boeken? Laten we eens een kijkje nemen!

    Vind jouw perfecte (kick)bokstrainer

    Elke (kick)bokstrainer op Fittery brengt zijn eigen unieke stijl en ervaring naar de tafel. Van technisch meesterschap tot conditionele krachttraining, er is een perfecte match voor iedereen. Training van een bokskampioen met jarenlange ervaring? Is dat geval staat de iconische Alex Blanchard voor jou klaar! Of van een jonge en enthousiaste kickbokstrainer? Kies dan voor onze toppers Duncan Bakker of Donnie … De beste trainers op Fittery voor jou!

    Kies jouw passende les

    Op het Fittery platform staan veel verschillende trainers en nóg meer verschillende soorten lessen! Wil je samen met een vriend of vriendin je bokstechniek verbeteren tijdens een op maat gemaakte Bokstechniek? Of ga je liever helemaal stuk tijdens een conditionele Bootcamp Kickboksles? De trainers op Fittery bieden bijvoorbeeld bokslessen in groepsvorm of personal training aan, in de buitenlucht en in sportscholen, en voor elk niveau. Wat jouw voorkeuren ook zijn, er is een les voor jou op Fittery.

    Fysiek en mentaal fit!

    Ondanks de vele verschillende lessen, is er een belangrijke overeenkomst: elke training heeft een heerlijke mix van lichamelijke en mentale inspanning. (Kick)boksen is namelijk niet alleen een gewel dige manier om fit te worden, ook werkt het goed om je zelfvertrouwen op te bouwen en een nieuwe vaardigheid te leren. Zin om jouw eerste Fittery (kick)boksles te boeken? Met Fittery is het eenvoudiger dan ooit om een trainer te vinden die bij je past. Trek die bokshandschoenen aan en begin aan je (kick)boksavontuur op Fittery!

    Sport vandaag nog!

    Boek een les

    Bootcamp Light Westerpark
    Dichtbij Klönneplein 10, 1014 DD Amsterdam, Netherlands
    Miou Notermans Zelfstandige trainer
    16 plekken vrij
    Outside Bootcamp
    Prins Bernhardlaan 2
    Samuel van Gelder Limitless Fit
    10 plekken vrij
    HIIT Bootcamp
    Strandzuid, Europaplein, Amsterdam
    Tommy Owens Zelfstandige trainer
    10 plekken vrij
    Yin Yoga
    YogaZenter, Derde Oosterparkstraat, Amsterdam
    Billie Herzer YogaZenter
    Nog 1 plek
    Boks HIIT training.
    Kastanjeplein 60, 1092 LA Amsterdam, Nederland
    Adilson dos Santos Zelfstandige trainer
    6 plekken vrij